A.C. Illumsvej 1

8600 Silkeborg

+(45) 54 55 54 05​​

Gi' os et kald - vi står klar til at hjælpe dig

Om os

Facebook

Følg os på Facebook hvor vi ofte laver spændende konkurrencer, som foreksempel fri standleje i en måned eller biografbilletter for to personer

Instagram

Følg os på Instagram hvor vi ofte deler inspirende billeder af de fedeste produkter vi har til salg hos Silkeloppen - Vi elsker genbrug og vi elsker at dele det med vores kunder

Silkebloggen

Følge med hos Silkebloggen hvor vi ofte poster spændende blogindlæg og kreative ideer. Hvis du kan lide at lave DIY projekter, så følg med på Silkebloggen

omkring silkeloppen

Silkeloppen er et superloppemarked i Silkeborg. Vi har 150 højkvalitets stande i butikken som altid er fyldt med de lækreste loppefund. Vi har alle nogle ting i hjemmet som vi ikke længere har brug for, så hvorfor smide dem ud, når du kan tjene lidt ekstra lommepenge. 

Vi har en artikel i Midtjyllands Avis omkring hvorfor vi er startet og nogle kloge ord omkring genbrug. 

Vores historie

Åbningen og opstarts fasen
2019 er året hvor Silkeloppen så dagens lys. Eller det vil sige vi brugte lang tid på, at gøre butikken klar inden åbning.

Faktisk allerede 2 måneder før åbningen begyndte vi og istandsætte lokalerne da det var vigtigt for os at tingene blev lavet rigtig og tog den tid det nu tog. 

Alt vores inventar har vi valgt i nogle solide materialer, samt bygget det hele selv fra bunden.  Reolerne alene tog os en måned at bygge, men da vi løbende så resultatet blev vi bekræftet i det var den rigtige beslutning.

Passionen 
Genbrug, loppefund og muligheden for en god handel, enten om det er nye eller gamle varer har altid haft en stor interesse i vores hjerter. Suset samt det uvisse om hvad man skulle falde over af spændende ting eller man ikke vidste man manglede har vi alle nok prøvet på et eller andet tidspunkt.

Hvem er ejeren?


Jeg hedder Rasmus Agerbo Jeppesen og er født i 1987. Jeg har en handelsuddannelse som jeg har brugt i praksis indenfor supermarked hvor jeg har været souschef, telemarketing som afdelingsleder, samt souschef i en elektrisk forretning. Jeg har i mange år gået med tankerne om, at starte selvstændig, men tanke til handling kan være en lang proces.

Silkeloppen